Jeannine van der Laan

Ergotherapeut

Specialisaties

Neurologische aandoeningen, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH),
Cognitieve revalidatie, COPD/COVID, Re-Attach

Aanwezig

Maandag t/m donderdag


Over Jeannine
Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij InMotion Ergotherapie. Na afronding van mijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam in mei 2018 heb ik acht maanden een waarneming gedaan bij Rijndam Revalidatie. Hier heb ik veel geleerd over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en cognitieve revalidatie. De komende jaren wil ik mij hier verder in specialiseren, beginnend met de cursus ‘Neurorevalidatie in de eerste lijn’ in het voorjaar van 2020.

Naast NAH en cognitieve revalidatie heb ik in mijn opleiding en stages veel ervaring opgedaan betreffende COPD en ergotherapie. Deze doelgroep zal ik dus ook veel zien binnen InMotion Ergotherapie, vaak in combinatie met de fysiotherapeuten van InMotion Fysiotherapie.

Aan het begin van de ergotherapeutische behandeling zal ik samen met u de ervaren problemen in de dagelijkse handelingen inventariseren. Aan de hand hiervan zal er samen gekeken worden in welke volgorde de problemen behandeld zullen worden. Hierbij altijd rekening houdend met de expertise van u als ervaringsdeskundige en mijn ergotherapeutische inzichten.